GTA ada Valak! The Conjuring 1 | Grand Theft Auto Extreme Indonesia(DYOM)

Thanks! Share it with your friends!

Close

So, kali ini gw bermain DYOM terbaru yang berjudul The Conjuring 1
Don’t forget to leave a like, share, comment dan subscribe ke channel gw di :
https://www.youtube.com/c/glennjulifer

Follow instagram gua di https://www.instagram.com/glennjulifer

Follow askfm gua di https://www.ask.fm/juliferglenn

As always, Coz this too will end. Peace Out!

Comments

Dudi Candra says:

Bang mainin yang casablanca

Ervina Pangaribuan says:

jangan pernah ngomong anjing bang ga baek

Aurell alexa Chanell says:

Like Ke 554

Bruf Gold 81 says:

Anu bang kenapa sering panggil luois itu nama saya

Muhd Azami says:

6:39 hantunya bunuh diri yaa hahahahah

ProfitZ GTI says:

Ko maen fnaf lg I dong yang waktu u itu

Aveline Tetsuya says:

bikin video horror lagi dong

Mbaanni hAnni says:

bang nonton uka uka dong. fhdhdbdbdbdjssjsjsj

Mbaanni hAnni says:

bang nonton uka uka dong.

Mbaanni hAnni says:

bang nonton uka uka dong.

Mbaanni hAnni says:

bang nonton uka uak dong.

Mbaanni hAnni says:

bang nonton uka uak dong

trixiana angelica says:

di donlud aja kok susah

Irfan Agustian says:

Bang Glenn Main GTA V tamatin story mode.. Will be great I think.

Write a comment

*

CommentLuv badge