Saga Shuib Sepahtu Extreme Modified | Mega Gathering 2K16 UPSI Tanjung Malim | Closeup Video

Thanks! Share it with your friends!

Close

Saga Shuib Sepahtu Extreme Modified | Mega Gathering 2K16 UPSI Tanjung Malim | Closeup Video

Welcome to Galeri Kereta TV!!! We upload rare, original, awesome and special short videos of Car and Motorcycle.

Our Channel is the best place to see all custom rare car around the world.

In most of our HD 1080p 60fps videos, we take a look at the exterior design and interior arrangements of the vehicle, so you can receive a general idea and appreciation of a certain brand or model.

Your comments and input is highly appreciated.

Thanks for watching and stay tuned! A lot more to come…

Subscription link for our Channel:
https://www.youtube.com/c/GaleriKereta

Check out our web site:
http://www.galerikereta.com – there we have our videos and some modified cars pictures

You can find us on our official facebook and google+ pages:
https://www.facebook.com/Galeri-Kereta-Networks-841587472617795/

Credit:
Intro by Carfection
Outro by Mo Vlog

We bring to you the modified, stance, lowered, camber gang, gathering, tt sessions, custom bodykit, auto show, audio show, car show from various car models.

Saga Shuib Sepahtu Extreme Modified | Mega Gathering 2K16 UPSI Tanjung Malim | Closeup Video

shuib sepahtu, sepahtu, siti sarah, shuib dan siti sarah, proton saga modified, extreme modified, custom car interior, saga interior, saga extreme modified, saga modified, mega gathering 2k16, mega gathering upsi, upsi tanjung malim, tanjung malim auto show, proton saga, proton saga 2016, proton saga 2016 modified, proton saga interior, rare, custom modified car, saga auto show, galeri kereta, proton saga auto show,

shuib sepahtu, sepahtu, siti sarah, shuib dan siti sarah, proton saga modified, extreme modified, custom car interior, saga interior, saga extreme modified, saga modified, mega gathering 2k16, mega gathering upsi, upsi tanjung malim, tanjung malim auto show, proton saga, proton saga 2016, proton saga 2016 modified, proton saga interior, rare, custom modified car, saga auto show, galeri kereta, proton saga auto show,

Comments

Kandal Bujal says:

Apa bila yg komen mcm good².. race dgn autoshow pon x tahu.. dia punya suka la nak buat apa po kat kereta dia.. yg komen mcm² ni ape hal.. bukan mintk duit pon.. adooii.. dah besau.. tapi otak kat kelautt.. adooii.. jgn cemburui bidang org lain.. masing² ada akal masing² bolh fikir..
Yg pnting banyak hadiah dia dapt ko adoo..
Kbaaii
#Usaha tangga kejayaan..

AFIQ 1120 says:

Banyak banyak benda hang buat ….aku hanya berminat dengan rim ja…lawa rimmm …size berapa tu?

King Typo says:

sering nampak ayah syuib drive kereta ni di bagan serai dan alor pongsu

Mohd Azrul Bin Azman says:

Mengeramput hajak mutukah ikam ni si syuib

Nazri J Engineering says:

x smart langsung

820328115586 AD-SIG says:

Yg duk kutuk ni reti baca x tajuk ape admin bubuh tu? Ni kreta extreme modified….mmg jadahnya mcm tu…yg duk kutuk ni skolah xhabis ke xreti baca??? Simpan la sikit korang punya bingai tu utk ank cucu…mcm mne la bangsa nk mju klu slalu dikutuk kecam bagai….

No R says:

Kepada yang komen tu jngn la kutuk buruk ka ap kaa klau korang ad kreta mhal tpi x habiss bayar pon gunaa jgkk klau stakat komen jaa duet xdkk pon x gnaa ckp jaa pndaii tpi klau x msuk dlm bidang nii bkn mcm tokong mulut jaga lahh yee saya anak kpada owner kretaa.

Sahfaren Yakuza says:

assalamualaikum….dunia permotoran satu dunia aktif dan menjadi satu hobi yang tak dijangka… jangan la sesuka hati sailang hasil seni peminat autoshow… bertapa gigih usaha yang dia pamerkan atas usaha sendiri.. support la atau abaikan aje.. jangan guna nama melayu #xxxxx kalau diri sendiri pun melayu..tak gitu #biadap… sekurangnya keretanya ada juga mempamerkan ciri2 seakan taj mahal.. syabas owner terbaik idea tersendiri… semngat permotoran teruskan pasti ada kepuasan.. see ya…

Tiramisu 3 says:

ni kete autoshow mmg lah mcmni..bukan kete utk jalan2 makan angin sambil korek hidung ..kalaw bahasa melayu senang pahamnya kete ni just utk pameran je..org yg betul2 minat sukan berkereta je paham…pissyoo

ibeni shahrul says:

pelamin pn da siap.tinggal tunggu pengantin lelaki je ni.kompang dipalu pengantin baru.lalalalalaalalalalalalala

Nazri Jusoh says:

the power of ricer.. nasi kandar rice kuah campoqqq..machaaa surrrr

Raihan Ishak says:

Yg ckp ricer ni mungkin tuner terhebat malaya . Jiwa tuner dgn jiwa otoshow lain . Biasa la masing punya minat masing2 punya duit . Otoshow ni nk menang kna modified sebanyak mungkin dri segi kosmetik dri segala2nya lah bru bleh mng sbb tu kreta jdi mcm tu. Setiap modified dpt markah . Xperlu la kutuk kalau xsuka . Wlupun lain2 minat bersatu lah atas nama sukan permotoran . Pis

netmatrix75 says:

Istana mana la dia dapat brg2 untuk keta tu? Sultan of Saga. hahaha.

nazirul hanis says:

boleh tahan gak bangang Shuib ni

Nissan Tiida says:

welcome to the rice fields

FUTURIST 009 says:

kat belakang tu mcm mesin ATM je

Hakim Mive says:

keta melayu keling ni?

Ahmad Safuan says:

shuib ni melayu ke india? tanya je jangan kecam.

The Godzillaz says:

Ni pertandingan kereta paling bodoh ke apa? ricer sial

Khai Ummi says:

tempat gantung towel lekat kt bumper blkg tu rare ke

abdul mushawwir says:

old is gold

pasir berdengung says:

sukenye bila dia ceriaa..hagaga

Jai Hamzah says:

Autoshow Lebih pekataan bukan cantik je lebih kepada rare item rare item accessories penuh nak jadi juri comment biar pandai skit …

Mati la nak says:

Cantik macam setan..ayat p.ramlee ..hahaha

ahli pikir bro says:

macam kereta padayapa pening jeww hahhahaa ini terbaik kew or ramai orang buta

Muhammad Azham says:

ane ane siaa

Write a comment

*

CommentLuv badge