You may not have heard, but a motor show happened in Geneva this week. It was handily called the Geneva Motor Show and it was full of absolutely mad cars : Mansory Bugatti Veyron Vivere, Liberty Walk Aventador, Kahn Flying Huntsman 6X6 Civilian Carrier, Top Car Stinger, Mansory McLaren 720S, Brabus Rocket 900, Liberty Walk GT-R, Jaguar ‘Greatest Hits’ XJ, Ruf SCR, Mansory Cyrus, Mansory Stallone. Sizeable leaps in tech meant we saw some properly nutjob machinery. Like the Rimac C_Two; a 1,900bhp, 258mph self-driving electric hypercar. Or, the 1,100bhp+ Aston Martin Valkyrie AMR Pro, a hybrid V12 track car [More]
Here you are one of the world’s most extreme Fiat 500, the Giannini 350 GP Anniversario! This car has been built by the italian company Gram Torino Engineering in order to celebrate the 100th anniversary of the famous historic tuner Giannini. Here’s the list of some mods: carbon fibre body, 19″ forged wheels, Brembo brakes, push-rod Öhlins suspensions, alcantara and leather interior, manual or double clutch gearbox, rear-wheel drive traction and a tuned mid-mounted 1,750cc turbocharged engine taken from an Alfa Romeo 4C which is able to reach 350HP! But, how much does it cost? 150,000€! – Event: Best Of [More]
The 2011 King of Europe drift champion Diego Quaranta, aka Il Gommaro, is back with a new car! It’s a BMW 1 Series modified with an M3 E92 front and an LS3 V8 engine under the hood! 530HP will be enough to compete? I’m pretty sure that straight pipe exhaust and the big wing add some power haha.. Don’t worry about those small rear tires, he was just doing some tests with different sizes! – Event: Free Practice – Where: Castelletto di Branduzzo, Italy – When: 24th February 2018 Follow me! • My Second Channel: https://www.youtube.com/channel/UCAdwIHnNVN8WookNfV5dwsg • Instagram: http://instagram.com/mattyb727 • [More]
Extreme Camber Modified BMW 318i E36 Custom Rusty Car Stance Modification Meet
The Bangs of this modified Volkswagen Golf 6 GTI are extreme. How much horsepower has this GTI? In the begin he’s warming up his engine. Golf 6 GTI Flames & Bangs. Feel free to like, share and comment!! Subscribe for more!!
This video features 10 Extreme Crazy Twin Turbo Cars . If you wanna know which are 10 Extreme Crazy Twin Turbo Cars watch this video and if you like the video hit the like button. Send me your cars videos: autoscarsnews@gmail.com We love cars and all the news about them. If you love cars too, then you should subscribe to our Car News Central channel: https://www.youtube.com/channel/UCE1rh8YHogAaKFRaUawqL9A?sub_confirmation=1 We do NOT own the video materials and all credits belong to respectful owners. In case of copyright issues, please contact us immediately for further credits or clip delete. DISCLAIMER: Under Section 107 of [More]
Wir wünschen euch eine Menge Spaß, mit dem Video. FOR MORE INFORMATION ▼ Fahrzeug-Details Golf 7,R Stage 1 Rieger Spoilerschwert R600 Ansaugung Remus Auspuffanlage Tomason Tn19 Felgen DCC mit H&R Federn ►Kontakt-Aufnahme für Automotive Videos ○ FACEBOOK▸ https://goo.gl/BP9BgR ○TWITTER▸ https://twitter.com/Rieolafame ○E-MAIL▸ RF_Carfilms@outlook.de ○INSTAGRAM ▸ https://goo.gl/QKTqSR ► Die Ausrüstung die wir benutzen ○Meine Kamera: http://amzn.to/1Sa56rq ○Alte Kamera: http://amzn.to/1Sa4SR5 * ○Mein Slider: http://amzn.to/1Ni66lU ○Glidecam HD: http://amzn.to/1Sa4ZvU ○Softboxen: http://amzn.to/1Ni6h0y RF – CARFILMS, ist ein reiner Automotive Kanal (CARPORN), mit allen Marken was sich das Herz wünscht – hier findest du Spaß, Leistung, Power, schnelle Autos, Autotechnik, Tuning und vieles mehr. Mit diesen Videos [More]
GALAXYN luis figo http://bit.ly/24YXAAc karan johar http://bit.ly/1Yz5Hn3 kevin febrio http://bit.ly/1UHXrvH Devi tallya http://bit.ly/1WW9dbR download GTA EXTREME http://www.gtaind.com/ hello genks… kali ini balik lagi bareng gw di video gw… kalo lu suka silahkan like dan kalo lu baik silahkan di share ke temen temen kalian, punya saran video atau kritik? silahkan comment di bawah… dan jgn lupa subscribe for more supaya gw tetep semangat buat bikin video… fans page gw : https://www.facebook.com/kylezefanyapage instagram: https://www.instagram.com/kylezefanya/ buat yg mau ngobrol dengan serius : kylezefanya2@gmail.com line (kalo mau ngobrol ngobrol santai dan dapet pengumuman) : @zih8241d [JANGAN LUPA PAKE @] makasih banyak yg udh [More]
SUBSCRIBE GRATIS : http://bit.ly/15R4dwM KUMPULAN VIDEO Grand Theft Auto Extreme Indonesia DYOM : https://www.youtube.com/playlist?list=PLlik-k79ypZRVO_PMm8ojsW758mjS_9W7 TAMPAN GAMING Life (2) : http://www.gtaind.com/2016/06/tampan-gaming-life-2-dyom.html Oke Ha’ ! Halo balik lagi di TAMPAN GAMING ! KENCING DI DANAU BERHANTU Forum Gamer Indonesia (FGI) = https://www.facebook.com/groups/1458819181109156/ Terimakasih Banyak udah luangin waktu buat nonton video Dicky dan Jangan lupa buat Klik like comment dan Subscribe. Jangan lupa juga share ke temen temen yang Lain !! FansPage TAMPAN GAMING : https://www.facebook.com/TAMPANGAMING Instagram : https://instagram.com/dickyanati/ Ask.Fm : http://ask.fm/DickyRahmanRamadhan IP TeamSpeak : ts.tampan-gaming.com Contact Me : tampangaming@gmail.com Line : @gfd7388c [ JANGAN LUPA PAKE @ ] BUAT YANG MAU KIRIM [More]
SUBSCRIBE GRATIS : http://bit.ly/15R4dwM KUMPULAN VIDEO Grand Theft Auto Extreme Indonesia DYOM : https://www.youtube.com/playlist?list=PLlik-k79ypZRVO_PMm8ojsW758mjS_9W7 Oke Ha’ ! Halo balik lagi di TAMPAN GAMING ! AWAS KAGET ! Forum Gamer Indonesia (FGI) = https://www.facebook.com/groups/1458819181109156/ Terimakasih Banyak udah luangin waktu buat nonton video Dicky dan Jangan lupa buat Klik like comment dan Subscribe. Jangan lupa juga share ke temen temen yang Lain !! FansPage TAMPAN GAMING : https://www.facebook.com/TAMPANGAMING Instagram : https://instagram.com/dickyanati/ Ask.Fm : http://ask.fm/DickyRahmanRamadhan IP TeamSpeak : ts.tampan-gaming.com Contact Me : tampangaming@gmail.com Line : @gfd7388c [ JANGAN LUPA PAKE @ ] BUAT YANG MAU KIRIM MAIL : JL.Rumpun Diponegoro V / 51 [More]
GALAXYN kevin febrio http://bit.ly/1UHXrvH karan johar http://bit.ly/1Yz5Hn3 Devi tallya http://bit.ly/1WW9dbR luis figo http://bit.ly/24YXAAc hello genks… kali ini balik lagi bareng gw di video gw… kalo lu suka silahkan like dan kalo lu baik silahkan di share ke temen temen kalian, punya saran video atau kritik? silahkan comment di bawah… dan jgn lupa subscribe for more supaya gw tetep semangat buat bikin video… fans page gw : https://www.facebook.com/kylezefanyapage instagram: https://www.instagram.com/kylezefanya/ buat yg mau ngobrol dengan serius : kylezefanya2@gmail.com line (kalo mau ngobrol ngobrol santai dan dapet pengumuman) : @zih8241d [JANGAN LUPA PAKE @] makasih banyak yg udh buang buang waktu dan [More]
GTA EXTREME INDONESIA mod paling random di GTA SAN ANDREAS! Penasaran ? Monggo diliat aja langsung. Kumpulan Video GTA EXTREME ► http://bit.ly/GTAEXTREME SUBSCRIBE ► http://bit.ly/GOGOGOY SUBSCRIBE VENNA ► http://bit.ly/Venna SOSIAL MEDIA GUE ► INSTAGRAM ► http://instagram.com/yogieismanto/ ASK.FM ► http://ask.fm/yogieismanto FACEBOOK ► http://www.facebook.com/GOGOGOY78 TWITTER ► http://twitter.com/yogieismanto SNAPCHAT ► yogieismanto Business Inquiries ► heyhogoy@gmail.com MUSIC ► (https://www.incompetech.com) (https://www.epidemicsound.com) Oke, stay tune terus di channel gue, jangan lupa Like, Comment, Subscribe, and Share.. Thank You. . . Babaii~
SUBSCRIBE GRATIS : http://bit.ly/15R4dwM KUMPULAN VIDEO Grand Theft Auto Extreme Indonesia DYOM : https://www.youtube.com/playlist?list=PLlik-k79ypZRVO_PMm8ojsW758mjS_9W7 GIVE AWAY 50K SUBSCRIBERS : https://youtu.be/MUq1y_ZY0hA Oke Ha’ ! Halo balik lagi di TAMPAN GAMING ! HAHAHAHA ASLI KOCAK DAH INI GAME Forum Gamer Indonesia (FGI) = https://www.facebook.com/groups/1458819181109156/ Terimakasih Banyak udah luangin waktu buat nonton video Dicky dan Jangan lupa buat Klik like comment dan Subscribe. Jangan lupa juga share ke temen temen yang Lain !! FansPage TAMPAN GAMING : https://www.facebook.com/TAMPANGAMING Instagram : https://instagram.com/dickyanati/ Ask.Fm : http://ask.fm/DickyRahmanRamadhan IP TeamSpeak : ts.tampan-gaming.com Contact Me : tampangaming@gmail.com Line : @gfd7388c [ JANGAN LUPA PAKE @ ] BUAT YANG [More]
https://www.youtube.com/user/YOSHIOLO GALAXYN karan johar http://bit.ly/1Yz5Hn3 luis figo http://bit.ly/24YXAAc kevin febrio http://bit.ly/1UHXrvH Devi tallya http://bit.ly/1WW9dbR hello genks… kali ini balik lagi bareng gw di video gw… kalo lu suka silahkan like dan kalo lu baik silahkan di share ke temen temen kalian, punya saran video atau kritik? silahkan comment di bawah… dan jgn lupa subscribe for more supaya gw tetep semangat buat bikin video… fans page gw : https://www.facebook.com/kylezefanyapage instagram: https://www.instagram.com/kylezefanya/ buat yg mau ngobrol dengan serius : kylezefanya2@gmail.com line (kalo mau ngobrol ngobrol santai dan dapet pengumuman) : @zih8241d [JANGAN LUPA PAKE @] makasih banyak yg udh buang buang waktu [More]
kali ini kita bakal nginep di kuburan demi memecahkan misteri hilangnya mayat mayat di pemakaman lokal.. penasaran? pantengin aja nih video hello genks… kali ini balik lagi bareng gw di video gw… kalo lu suka silahkan like dan kalo lu baik silahkan di share ke temen temen kalian, punya saran video atau kritik? silahkan comment di bawah… dan jgn lupa subscribe for more supaya gw tetep semangat buat bikin video… HAVE A GOOD DAY AND STAY AWSUM BABAYYY..
Day#100 of the Optic 4 Light Mover Grow Series – 420 Total Watts – 6 Autoflowers https://opticledgrowlights.com/ Harvested Already #1 Auto Blue Dream – Coco Smart Pot #2 Auto Extreme – Coco Smart Pot #3 Auto Glueberry OG – DWC To be Harvested within next 2 weeks. #4 Auto Glueberry OG – Coco Smart Pot #5 Auto Colorado Cookies – Coco Smart Pot #6 Auto Blue Dream – DWC DRY WEIGHT RESULTS WILL BE PUBLISHED Optic 4 3000k & 5000k COBs (My Light) https://opticledgrowlights.com/products/optic-4-420w-led-grow-light – TRIMMING TIPS – DEFOLIATION TIPS